תיאור תפקיד:
לחברה המובילה והמצליחה בתחומה באזור גוש דן דרוש/ה פורמולטור/ית.
התפקיד כולל פיתוח פורמולציות חדשות ושיפור הקיימות.
הזדמנות להשתלב בצוות צעיר, איכותי ודינמי.
היקף העבודה – משרה מלאה – ימים א'-ה' 5 ימים, במעבדה 9 שעות ביום
התפקיד כולל:
אחריות על תכנון ופיתוח מוצרים חדשים ושינויים במוצרים קיימים תוך בחירת הציוד המתאים ,חומרי הגלם ותהליכי הייצור.
השתתפות בניהול פרוייקטי הפיתוח משלב התכנון, דרך הרישום הרגולטורי ועד הייצור השוטף, יכולת בחינה וניתוח תוצאות, הסקת מסקנות.
לימוד וחיפוש חומרי גלם חדשים וטרנדים בתחום התמרוקים
עבודה מול גורמים רבים במחלקות שונות- שיווק, תפעול, ייצור ועוד
עבודה המשלבת עבודת מעבדה ועבודה מול מחשב-לעינייני רגולציה וכד'
מתאים לג'וניור/ית.
דרישות:
תואר ראשון טכנולוגיה של מזון / הנדסת מזון / ביוטכנולוגיה / כימיה / הנדסה כימית (התמחות בחומרים פרמצבטיים ו/או קוסמטיים - יתרון) - חובה!
תואר שני - יתרון.
ניסיון בפיתוח פורמולציות בתחומים כגון קוסמטיקה/מזון/פרמצבטיקה - יתרון.
אנגלית ברמה גבוהה, עברית ברמת שפת אם.
משרה מלאה בימים א'-ה'.
העבודה במעבדות המחקר והפיתוח, בבני ברק (צומת גבעת שמואל, ליד "קוקה קולה" , צמוד לכביש 4).
המשרה פונה לנשים וגברים כאחד