תיאור תפקיד:
- ניהול, פיקוח והובלה של נושאי האיכות: חריגות, שינויים, CAPA, תלונות לקוח, - הכנסת מוצרים חדשים מפיתוח לייצור, וביצוע מעקב - בנייה ומעקב אחר מדדי האיכות, כתיבת דוחות מוצרים שנתיים + ניתוחים סטטיסטיים - הכנת מסמכים לתיק HACCP ועדכונם באופן שוטף. - שחרור אצוות - הכנה וליווי מבדקי לקוחות/רגולטוריים - כתיבת נהלים והוראות עבודה - סיוע בהסמכות ציוד, וואלידציות ניקיון וואלידציית תהליך - סיוע במשימות איכות
דרישות:
- תואר ראשון בהנדסת מזון / כימיה / ביוטכנולוגיה / חומרים - 3 שנות ניסיון לפחות בתפקיד דומה - ניסיון ממפעל פארמה / מזון - יתרון משמעותי - ידע בואלידציות ניקיון ותהליכי ייצור – יתרון משמעותי - שליטה מלאה בתוכנות, QMS office - חובה - אנגלית ברמה גבוהה - יכולת עבודה בתנאי לחץ - התנסות בביצוע הכנה לביקורות חיצוניות - תודעת שירות גבוהה - יכולת רתימת ממשקים
היקף משרה:
משרה מלאה, משרה חלקית, משרה זמנית, משמרות, לפי שעות
קוד משרה:
JB-3722
אזור:
מרכז - רמת גן וגבעתיים
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, דימונה, אשקלון, קרית מלאכי, ערד וים המלח
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|