תיאור תפקיד:
ניהול מערך האיכות וניהול איכות סביבה. בחברה והטמעת מדיניות ההנהלה ונהלי החברה.
- הדרכה ופיתוח העובדים להבטחת מקצועיות ותהליכי עבודה מיטביים.
- אחריות על בקרת המסמכים, עדכונם והפצתם.
- אחריות בתחום חומרים מסוכנים,הכנסה ורגולציה בתחום. ניהול תהליך קבלת חומר גלם.
- תכנון, ביצוע ומעקב של מבדקים פנימיים ועמידה בנהלי האיכות.
- מתודולוגיה ועבודה על פי תוכנית איכות שנתית לטובת ניהול פעילות יצרני במפעל.
- ריכוז תחום בטיחות מוצר: בקרה שוטפת על CCP וטיפול באירועי HACCP .
- שיפור מתמיד של תהליכים, פעולות מתקנות, יעילות עבודה וניצולת החומרים.
- ניהול תחום תלונות לקוח-ניהול הפעילות בשיתוף השיווק, לרבות חקירה ,טיפול ונתינת מענה.
- אחריות על בקרה וביצוע תוכניות ההדרכה בתחום איכות ובטיחות המזון.
דרישות:
ניהול מערך האיכות בחברה והטמעת מדיניות ההנהלה ונהלי החברה.
- ניהול כוח אדם מחלקתי-הובלת צוות איכות, הדרכה ופיתוח העובדים להבטחת מקצועיות ותהליכי עבודה מיטביים.
- אחריות ניהול איכות סביבה.
- אחראי על בקרת המסמכים המבוקרים במפעל, עדכונם והפצתם.
- אחריות בתחום חומרים מסוכנים.
- אחריות בתחום ניהול תהליך קבלת חומר גלם.
- ניהול תהליך הכנסת חומרים/מוצרים חדשים, לרבות בדיקות, אישורים ובכלל היבטי הרגולציה והתקנים הנדרשים.
- אחראי על תכנון, ביצוע ומעקב של מבדקים פנימיים ועמידה בנהלי האיכות.
- מתודולוגיה ועבודה על פי תוכנית איכות שנתית לטובת ניהול פעילות יצרני במפעל.
- ריכוז תחום בטיחות מוצר: בקרה שוטפת על CCP וטיפול באירועי HACCP .
- שיפור מתמיד של תהליכים, פעולות מתקנות, יעילות עבודה וניצולת החומרים.
- ניהול תחום תלונות לקוח-ניהול הפעילות בשיתוף השיווק, לרבות חקירה ,טיפול ונתינת מענה.
- אחריות על בקרה וביצוע תוכניות ההדרכה בתחום איכות ובטיחות המזון.
עבודה עם ממשקים מרובים-
פנימיים-מחלקות תומכות, שיווק, טכנולוגיה, ייצור ולוגיסטיקה.
חיצוניים-כשרויות, מעבדות, לקוחות אסטרטגיים חול וישראל, גופי פיקוח